ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η ίδρυση του ασφαλιστικού μας γραφείου ξεκίνησε από το 1970.
Είμαστε δεύτερη γενιά ασφαλιστών που πιστοί στις αρχικές μας αξίες ανταποκρινόμαστε με ειλικρίνεια και σεβασμό στο πρόσωπο των πελατών μας.
Η πείρα, η τεχνογνωσία, η οργάνωση, η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, η συνέπεια και κυρίως η αξιοπιστία είναι τα βασικά γνωρίσματα που κάνουν το γραφείο μας πολύτιμο συνεργάτη του κάθε ασφαλισμένου μας.
Μετά από εμπειρία, γνώση και επαγγελματισμό 50 και πλέον ετών, καλύπτουμε κάθε ασφαλιστική ανάγκη μέσα από προσαρμοσμένα ασφαλιστικά προγράμματα για κάθε μας πελάτη.
Είμαστε ιδρυτικό και ενεργό μέλος του “ΠΑΝΟΡΜΟΣ ” του 1ου Συνεταιρισμού Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην Ελλάδα.

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός μας είναι να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας, προτείνοντας τα καλύτερες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες τους και να αναπτύσσουμε μακροχρόνιες σχέσεις, που μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, θα γίνονται ισχυρότερες και θα στηρίζονται στην εμπιστοσύνη.
Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα για να έχουμε μεγαλύτερη ευελιξία προγραμμάτων – λύσεων σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα σε κάθε ανάγκη των πελατών μας με τους καλύτερους όρους σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το όραμά μας είναι να παρέχουμε σε κάθε οικογένεια, επαγγελματία ή επιχείρηση την ασφάλεια μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις της νέας εποχής και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Ασφάλεια στην Ασφάλειά σας!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλεφωνικό κέντρο: 2103451100

Fax: 2103412164

info@fylaktou.gr

Θράκης 6, ΤΚ 17778, Ταύρος, Αττική

Yποβολή αιτιάσεων: aitiaseis@fylaktou.gr