Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η ίδρυση του ασφαλιστικού πρακτορείου μας ξεκίνησε από το 1970 στο Ταύρο, όπου συνεχίζει να λειτουργεί και να προσπαθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η πείρα, η τεχνογνωσία, η οργάνωση, η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, η συνέπεια και κυρίως η αξιοπιστία είναι τα βασικά γνωρίσματα που κάνουν το γραφείο μας πολύτιμο συνεργάτη του κάθε ασφαλισμένου μας. Σκοπός μας είναι να αναπτύσσουμε μακροχρόνιες σχέσεις, που μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, θα γίνονται ισχυρότερες και θα στηρίζονται στην εμπιστοσύνη.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες που είναι σε λειτουργία στην Ελλάδα, για να έχουμε μεγαλύτερη ευελιξία στις παρεχόμενες ασφαλιστικές καλύψεις και αναλαμβάνουμε την μελέτη για ασφάλιση οποιασδήποτε επιχείρησης, παρέχοντες ασφαλιστήρια συμβόλαια που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ασφαλισμένων μας με τους καλύτερους όρους σε ανταγωνιστικές τιμές.

Δεν είναι τυχαίο ότι στα δεκαεφτά χρόνια συνεργασία μας με την ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική που είναι η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της χώρας μας, έχουμε δώδεκα διακρίσεις στην πρώτη πεντάδα των συνεργατών της (ασφαλιστικών πρακτόρων), από τις οποίες οι τρεις είναι στην πρώτη θέση.

Συνεργαζόμενες ΕταιρίεςCopyright 2005 Ασφάλειες Φυλακτού